Maatschappelijk verantwoord ondernemen


Vrouwenwoensdag
werd opgericht als een particulier landelijk initiatief om ambitieuze en ondernemende vrouwen te laten samenwerken aan ontwikkeling. Al duizenden vrouwen deelden hun kennis en ervaring en werden gestimuleerd om actief stappen te zetten om hun wensen en plannen op het gebied van werk, ondernemen en persoonlijke groei te realiseren. De laagdrempelige bijeenkomsten vinden maandelijks op 20 locaties door heel Nederland plaats en zijn bewust laaggeprijsd.

Vrouwenwoensdag krijgt veel free publicity. De Telegraaf en NRC.next wijdden er een groot artikel aan. Vrouwenwoensdag stond verder ondermeer in tijdschriften als Carp, Lof Magazine, Marie Claire en Opzij. www.vrouwenwoensdag.nl

"Na het bezoeken van twee workshops van vrouwenwoensdag, ben ik overtuigd. Bij deze organisatie wil ik graag horen; betrokken, zelfstandige en inspirerende vrouwen die elkaar op zo'n avond echt willen helpen en een luisterend oor bieden. Je met een voldaan gevoel en vol energie naar huis laten gaan, zodat je je alweer verheugt op de volgende vrouwenwoensdag workshop." Annemarie Blokland, Senior Consultant bij Van der Houwen Recruitment.

Dit is voor het eerst in jaren dat ik ergens vandaan wegging met zoveel energie en dat ook nog de volgende dag had. In de afgelopen dagen heb ik een aantal vrouwen binnen mijn organisatie op Vrouwenwoensdag geattendeerd en verteld hoeveel je ervan kunt leren. P.B.